2014. szeptember 2., kedd

Félperces Hetalia szösszenet tőlem! xP



Veszélyes játék! ~By; Gün-gün

Russia x America


A férfi tarkóján egy hideg izzadságcsepp gördült le, ahogy az előtte heverő pisztolyt fürkészte kétségbeesett tekintettel. Amerika nagyot nyelt és belülről jócskán szidta magát. Mégis, hogy engedhetett a provokációnak és mehetett bele egy ilyen értelmetlen és veszélyes játékba!? Még, hogy orosz rulett… pláne Oroszország ellen!
- Mi az Amerika? Csak nem berezeltél? – mosolyog angyalian a szőkére ellenfele, de a másik nagyon is jól tudta, mi rejtőzik amögött a kedvesnek és ártatlannak tűnő ábrázat mögött. Egy kíméletlen szörnyeteg!
- Nem dehogy! – nyel egyet ismételten, majd figyelmét visszafordítja a még mindig előtte heverő fegyverre. A felettük himbálózó egy szál égőből pislákoló enyhe fény ijesztően szürkén csillan meg annak csövén.
- Akkor? – Amerika csiga tempóban és remegő kézzel nyúl a pisztoly után. Mikor már csak pár milliméter hiányszik, hogy ujjbegye megérintse azt, pánikolva visszakozik.
- Ne megy! Képtelen vagyok rá! – sipítja.
- Ejnye. – dönti oldalra, kiskutya módjára fejét Oroszország. – De belementél a játékba és a szabályokat is ismered. – áll fel eddigi ülőhelyéről a férfi és játszi könnyedséggel kapja fel az asztalon lévő fegyvert. – Nincs kibúvó… ezt te is tudod! – vigyorodik el hátborzongatóan.
- Igen… - suttogja.
- Te is tudod mi a következménye annak, ha megszeged a szavad. – lépked a másik felé.
- Igen… - leheli lemondón.
- Nos akkor… - húzza még szélesebbre vigyorát Oroszország és jobb térdét Amerika lábai közé támasztja a fotelbe, hogy még véletlenül se tudjon elmenekülni a másik. – Tátsd szépen nagyra… Alfred! – emeli meg a férfi állát, hogy az egyenesen, lilán csillogó szemeibe nézhessen.
- Ivan… kérlek… hagyd ezt! – csuklik el Amerika hangja, de amint belepillant azokba a szemekbe teste, mint, ha saját öntudatra kelne, aláveti magát a másik akaratának.
- Jófiú. – duruzsolja mély hangon a fehérhajú és lassan komótosan csúsztatja be a fegyver csövét a másik telt ajkai közé. Amerika megremeg, ahogy a hideg fém érintkezik nyelvével. – Ha tudnád, milyen szexisen festesz pisztollyal a szádban és a könnyes megrettent szemeiddel, melyekben viszontlátom magam… Alfred… - nyalint végig ajkain Oroszország -… remélem felkészültél! – azzal ujjait szorosan a ravaszra illeszti. Amerika enyhén megrázta fejét, már amennyire azt a másik engedte és továbbra is könyörgőn nézett fel azokba az elvetemült lila szemekbe. – Milyen kár… - húzza meg kínzó lassúsággal a ravaszt, vagyis inkább csak a szőkének tűntek hosszú óráknak azok a másodpercek. Amerika teljesen leizzadva, zakatoló szívvel és szorosan behunyt szemmel várta a fejleményeket, hogy vajon feje úgy marad ahogy van, avagy kap bele egy csinos kis lyukat? Azonban furcsa meglepetés éri. Köhögő rohamtól pattannak ki szemei, mivelhogy torkát végigmarta egy jól ismert fanyar folyadék.
- Ehz mehg még is… mih a jó isten vholt! – fulladozik továbbra is.
- Hogy mi? Hát vodka pisztoly! – mosolyodik el ismét ártatlanul Oroszország, és lő egy adagot a saját szájába is. – Csak nem azt hitted, hogy ki akarlak nyírni? – nevet fel.
- Te szemét! – kiált rá ingerülten Amerika – A frászt hoztad rám seggfej! – fújtat.
- Nem értem mi van veled! Inkább nekem kéne felháborodnom azon, hogy azt hitted ki foglak csinálni! – tolja feljebb a szőkeség állát kezével, hogy ismételten egymás szemébe nézhessenek. – Ha megölnélek, nem lenne kin kiélnem a beteg, perverz hajlamaimat. – hajol egyre közelebb a másikhoz ragadozó tekintettel.
- Egy barom vagy… - suttogja Amerika.
- De te így szeretsz! – leheli a másik ajkaira, aztán Ivan megszüntet minden köztük lévő távolságot…
Happy end! xP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése