2012. augusztus 8., szerda

FT Island


FT Island





Az F.T. Island, Five Treasure Island, vagy FTI egy öttagú dél-koreai fiúbanda. A tagok Choi Jong Hoon (vezető, gitáros és zongorás), Lee Hong Ki (főénekes), Lee Jae Jin (basszusgitáros és énekes), Song Seung Hyun (gitáros és énekes) és Choi Min Hwan (dobos).A "Five" ötöt jelent, így azt szimbolizálja, hogy a zenekar 5 tagból áll. A "T" vagyis "Treasure" kincset jelent, mert úgy gondolják, képesek olyan zenét csinálni, ami olyan, akár egy kincs. Így lett "Five Treasure" a nevük, amely később átalakult "Five Treasure Island"-dá, amely amúgy azt jelenti, hogy "Öt kincses sziget".

Choi Jong Hoon



Jong Hun Dél -Koreában, pontosabban Szöulban született a szoláris naptár szerint 1990. március 7-én. A Shindongshin Middle Information Industry High School-ba járt. Középiskolás évei alatt, befogadta az F&C zenei tehetségek ügynöksége, ahol később megalakult az  FT Island. Ő, mint vezető és gitáros került be a csapatba.
2009 március 2-ától Jong Hun résztvett az egykori bandataggal,  Oh Won Bin-nel együtt az University of Suwon-ban Hwaseong-ban (Gyeonggi tartomány, Dél-Korea).


 Lee Hong Ki


Lee Hong Ki/Lee Hong Gi (született 1990. március 2.) egy koreai idol, énekes, színész és MC. Ő a főénekese a népszerű FT Island dél-koreai rock bandának. Jól ismert a nagy teljesítményű és sokoldalú hangja. Ő a legidősebb testvér a családjában: van egy húga, aki jelenleg is a szüleivel él. A Kyung Hee Egyetem-re járt 2009. március 9-étől, dráma és színház szakon.


 Lee Jae Jin




 Név: Lee Jae Jin
Pozíció: basszusgitáros, énekes és színész
Szünetésnap: 1991. december 17.
Magasság: 177 cm
Súly: 58 kg
Vértípis: A
Horoszkóp: Nyilas
Család: idősebb nővér, Lee Chae Won
Ügynökség: F&C Music


 Song Seung Hyun 


Név: Song Seung Hyun
Születésnap: 1992. augusztus 21.
Pozíció: énekes, rapper, gitáros
Magasság 180 cm
Súly: 60 kg
Vértípus: 0
Horoszkóp: oroszlán
Család: egy kisebb fiútestvér

Choi Min Hwan







 Choi Minh Wan (született 1992. november 11-én) a dobos és a legfiatalabb tagja a dél-koreai fiúbandának, az FT Island-nek. Ő és a zenekar 2007. májusában debütált az F&C Music cég irányítása alatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése